A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН  завершено

Дата: 24.01.2018 16:20
Кількість переглядів: 28

24 січня відбувся ІІІ, заключний тур І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, основним завданням якого було виявлення і підтримка інтелектуально та творчо обдарованої молоді, формування активної громадянської позиції, та вміння формувати й відстоювати власну думку. Учасники здійснили захист своїх науково-дослідницьких робіт відповідно до  правил проведення конкурсу.

Юні інтелектуали вдало аргументували вибір тем і методів дослідження, продемонстрували вільне володіння матеріалом, забезпечили його логічний і  послідовний виклад. Їхні виступи вирізнялися  красномовністю, упевненістю та цікавим мультимедійним супроводом. Усі учасники долучилися до активної кваліфікованої дискусії: більшість ставила вдалі змістовні запитання й давала вичерпні відповіді. На конкурсі панувала  творча та доброзичлива атмосфера, що сприяла розкриттю наукового потенціалу кожного учасника.

Члени журі оцінили захист науково-дослідницьких робіт та  підвели підсумки  І етапу конкурсу в цілому, визначивши дипломантів (зведений протокол). Попереду на переможців чекає напружена робота, адже вони будуть захищати свої дослідження й пройдуть оцінювання навчальних досягнень із базових дисциплін на ІІ етапі конкурсу, який незабаром відбудеться в Чернігові.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень