A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Випускні вечори на Бахмаччині

Дата: 26.06.2017 16:21
Кількість переглядів: 30

24, 25 червня традиційне  свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя, зібрало біля шкільних порогів 232 випускники загальноосвітніх навчальних закладів району. Випускний – це завжди важлива і зворушлива подія, адже тут переплітаються радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність, залишається позаду казково-незвіданий світ пізнання, а попереду - самостійне життя.

Урочисті збори з нагоди вручення документів про загальну середню освіту проходили  в  навчальних закладах у святковій атмосфері, за участю батьків, учителів,  представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськості. На адресу випускників лунали найщиріші  привітання, побажання щедрої долі, вірних друзів, оптимізму та невичерпної енергії!

У Бахмачі о 18.00  площа  Героїв Майдану нагадувала галявину із кольоровими екзотичними квітами, бо саме тут розпочиналася святкова хода  міських навчальних закладів. Яскраві сукні випускниць виглядали так прекрасно і так вражаюче на фоні  міського пейзажу, вродливі дівчата та юнаки впевнено крокували в супроводі барабанщиць та оркестру  до площі ім. Богдана Хмельницького, де на них чекали вітання, прощальні вальси, вручення золотих та срібних медалей, нагороди та подарунки.

Щиро вітала на випускному вечорі юнаків і дівчат начальник відділу освіти Лариса Журба. Вона зазначила: «Щоб наші учні отримали атестати зрілості, на високому рівні склали зовнішнє незалежне оцінювання, одинадцять років поспіль зерна знань і добра сіяли наші педагоги. Цього року золоті та срібні медалі отримають 22 випускники, з них 4 золоті». Подякувала вчителям за творчу і невтомну працю. Побажала всім випускникам широкої і світлої дороги в житті, наполегливості в досягненні наміченої мети, здійснення всіх мрій і сподівань.

Лариса Миколаївна нагородила  найуспішніших випускників  золотими   та  срібними  медалями за відмінне навчання та складену державну підсумкову атестацію.

Почесні гості свята голова районної ради  Віктор Міщук, в.о. голови районної державної адміністрації Володимир Цепух, Бахмацький міський голова Павло Шимко, помічник народного депутата України Валерія Давиденка Володимир Мельник та депутат обласної ради Ярослав Сторубльов привітали  випускників із гідним завершенням шкільного навчання   та вручили квіти й подарунки медалістам. 

…Вальс прощання з дитинством звучить,

В серці сум кришталевий бринить.

Вальс побачення з юністю ваш -

Проводжає усіх в добрий путь, в добрий час,  - ці слова ведучої  покликали усміхнені й вишукані  пари до  танцю і закружляла юнь   у прощальному вальсі, яким і завершилися  загальноміські урочистості, продовження свята відбулося в навчальних закладах.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень