A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Здобутки юних патріотів Бахмаччини в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацька військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 25.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 32

18-25 травня 2021 року проведено II (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в online-режимі для двох вікових груп: середньої та старшої.

У середній і старшій вікових групах взяли участь рої-переможці І етапу Гри, а саме:

- середній групі - 22 рої (176 джур) із закладів освіти Киїнської, Кіптівської, Новобасанської, Новобілоуської сільських, Добрянської, Козелецької, Коропської, Куликівської, Михайло-Коцюбинської, Парафіївської, Понорницької, Талалаївської селищних та Бахмацької, Бобровицької, Борзнянської, Корюківської, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Носівської, Семенівської, Сновської, Чернігівської міських рад;

- старшій групі - 27 роїв (216 джур) із закладів освіти Киїнської, Кіптівської, Новобілоуської, Новобасанської, Сухополов’янської, Тупичівської сільських, Деснянської, Дмитрівської, Коропської, Куликівської, Любецької, Парафіївської, Ріпкинської, Срібнянської, Холминської селищних та Бахмацької, Ічнянської, Борзнянської, Городнянської, Корюківської, Менської,

Ніжинської, Новгород-Сіверської, Семенівської, Сновської, Чернігівської міських рад та комунального закладу «Борзнянський ліцей» Чернігівської обласної ради.

Нашу громаду в середній віковій групі представляв рій «Січ»  Бахмацької гімназії, у старшій – «Золотий рій» Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

Відповідно до Програми  II (обласного) етапу Гри в опііпе-режимі проведено наступні конкурси: інтелектуальний конкурс «Відун» (18 травня), туристсько-спортивний (19 травня), «Рятівник» (20 травня), які відбувались в опііпе-режимі на платформі Google Classroom для двох вікових груп. Під час підведення підсумків враховано правильність відповідей та час виконання завдань.

До 25 травня рої надсилали до головної суддівської колегії II (обласного) етапу Гри в опііпе-режимі відеоролики на конкурси «Впоряд» і «Ватра», світлини на фотоконкурс «Цікаві моменти з життя рою» та звіт про роботу рою за рік на конкурс «Книга звитяг».

Бахмачани наполегливо долали конкурсні випробовування, демонструючи військову майстерність, вправність, інтелектуальні, спортивні й мистецькі здібності. Рій «Січ» Бахмацької гімназії (керівник Г.П.Мартиненко, вихівник А.В.Клепач), який  уперше представляв середню вікову групу в обласному етапі, увійшов у «десятку» кращих команд, посівши 10 місце з 22.

У старшій віковій групі  джури «Золотого рою» Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 (керівник П.А.Черненький, вихівник – Н.П.Матісько) показали високий рівень підготовки з історії України (інтелектуальний конкурс «Відун» - 2 місце), зі спортивного орієнтування і пішохідного туризму (туристсько-спортивний конкурс – І місце) та військову майстерність у конкурсі строю і маршової пісні «Впоряд» (ІІ місце) та навички успішної роботи в команді в конкурсі «Книга звитяг» (звіт про роботу рою за рік – І місце).

У загальному заліку ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  «Золотий рій» Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 посів І місце й буде представляти Чернігівщину у всеукраїнському етапі гри  «Сокіл» («Джура»), який відбудеться в липні 2021 року м.Хотин Чернівецької області.

Бажаємо юним патріотам нових перемог і звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень