A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Семінар-практикум за участі педагогів – дошкільників району «Фінансово-економічну освіту упевнено й цікаво даємо дітям».

Дата: 02.05.2018 09:28
Кількість переглядів: 38

Нині постало питання про те, що сучасна людина має бути всебічно розвиненою. Тому проблема економічного виховання актуальна вже в дошкільному віці, оскільки дитина з малих років стикається з такими економічними категоріями, як гроші, речі, праця, вартість.

З метою збагачення педагогів новітніми шляхами ознайомлення дітей старшого дошкільного віку з фінансово – економічними  поняттями 27 квітня 2018 року на базі ДНЗ №3 «Берізка» відбувся семінар-практикум за участі педагогів – дошкільників району «Фінансово-економічну освіту упевнено й цікаво даємо дітям».

Із захопленням вихователі-дошкільники переглянули інтегровану діяльність дітей старшої групи «Колобок» «Економісти – дошкільнята дарують вам брейн-ринг завзято!» Діти зуміли показати економічну компетентність, організованість, вміння працювати разом,  знання про грошові одиниці іноземних держав, розширили уявлення про стиль одягу ділової жінки та чоловіка.

До уваги педагогів була представлена доповідь вихователем-методистом Свербій С.М. «Методи та прийоми у роботі з дітьми по ознайомленню з фінансово-економічним світом», в якій докладно розкрито яким чином можна навчити наших малюків такими складними економічними поняттями.

Педагог старшої групи Федоренко В.О. підготувала доповідь з досвіду роботи «Від Кащеєва злата до сучасних євро», в якій розкрила зміст ознайомлення дошкільнят з виникненням та розвитком грошей.

Заслуговувала на увагу підбірка дидактичних ігор з економічного виховання «Методична майстерня».

Семінар-практикум пройшов в атмосфері творчої співпраці, піднесенні ролі вихователя в формуванні економічного виховання дітей старшого віку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень