A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

У Батурині пройшов Всеукраїнський семінар-тренінг "Форпост – Північ"

Дата: 07.11.2017 16:29
Кількість переглядів: 5

Міністерство молоді та спорту спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації провели Всеукраїнський семінар-тренінг "Форпост –Північ".Захід спрямований на збільшення чисельності молоді, яка готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Серед основних завдань семінару - розвиток патріотизму і любові до історії, культури українського народу та рідної землі, виховання справжнього громадянина України, готового діяти на благо країни і боронити її від ворогів. А також підняття національної свідомості, позитивного патріотичного світогляду, високоморального розвитку людини.

Семінар-тренінг передбачав ознайомлення дітей та молоді з історією військового мистецтва і боротьби українців в різні історичні періоди, сприйняття героїки України, навчання та формування навичок у військовій справі, оволодіння основними принципами і навичками виживання в екстремальних умовах різного характеру.

У заході, що проходив з 24 по 28 жовтня у м. Батурин Чернігівської області, взяли участь понад 100 осіб із різних областей України.

До організації та проведення долучилися також Чернігівська обласна громадська спортивно-патріотична організація “Січ”, Сосницька районна ГО Спортивний клуб “Анти”, ГО Патріотичний центр “Український іноземний легіон”, ГО “Дозір “Крук”, ГО “Вогонь Відродження”, Всеукраїнська молодіжна ГО “Сокіл”, Бахмацька районна спілка учасників АТО, районний військово-історичний музей ім. М.П. Кирпоноса, Всеукраїнський музичний батальйон, Бахмацька районна рада, Бахмацька міська рада, Батуринська об’єднана територіальна громада.

У Батурині пройшов Всеукраїнський семінар-тренінг  "Форпост – Північ"

За матеріалами сайту міністерство молоді та спорту україни


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень