A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Калейдоскоп показових заходів початківців Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5

Дата: 13.12.2017 16:32
Кількість переглядів: 33

Другий тиждень грудня місяця  в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відзначився калейдоскопом показових заходів вчителів початкових класів, членів районної творчої групи. Їх досвід роботи запозичували колеги міських закладів освіти.

Свято «Чарівний ключик знань»  з учнями 1-а класу провела вчитель Людмила Пушенко. У класній кімнаті відбулася цікава мандрівка мешканців лісової школи. Вірші, пісні, танцювальні елементи, ігри, загадки… насиченою та цікавою була програма заходу не тільки для дітей, а й для батьків, які вболівали за маленьких артистів.

Виховну годину «Права свої знай, обов’язки не забувай» з учнями 1-Б класу провела вчитель Оксана Закотій, керівник районної творчої групи.

Проведенню свята передувала велика підготовча робота, адже першачки вперше заявили про себе на великій шкільній сцені в актовій залі. Діти декламували вірші, співали веселих пісень, танцювали, інсценізували казки. Під час заходу учні говорили про права та обов’язки маленької дитини, здійснили віртуальну подорож-мандрівку по казках, робили висновки з переглянутих сюжетів, грали в ігри. Діти зрозуміли, що людина – найцінніший скарб, а кожна дитина – це особистість, і саме такої людини як вона більше на Землі немає і не буде. Кожна маленька людина має свої обов’язки  та права, які захищені Законом.

Почесним гостем на виховному заході був голова суду Бахмацького району Павло Пархоменко, який звернувся до учнів із вітальним словом та на згадку про зустріч подарував пазли, брошури, плакати на правову тематику. Вдячними глядачами були  батьки, учні інших класів, колеги-вчителі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень