A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Проведення забігу до Дня пам’яті захисників України

Дата: 17.08.2021 17:07
Кількість переглядів: 132

     28 серпня 2021 року у місті Чернігові відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів-захисників України “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”.
     Проведення Забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті Захисників, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати побратима чи посестру, батька чи мати, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті та у серцях нашого народу Героями. 
     Участь у забігу безкоштовна. Реєстрація розпочнеться о 8:00 біля малої міської сцени на Алеї Героїв. Старт забігу об 10:00.

      Сценарій заходу надається (додаток 1).
 

     Всім учасникам на вибір будуть запропоновані дистанції на 1.5, 3.5, та 7 кілометрів (дитячий забіг на 300 метрів відбудеться за 10 хвилин до загального старту), а також номер з вписаним іменем загиблого Героя України. Також буде надана можливість самостійно обрати та вписати уномер учасника забігу ім`я Героя, за якого буде бажання подолати обрану дистанцію.
  Організаторами заходу виступають: Міністерство у справах ветеранів України, Департамент сім`ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Координаційна рада ветеранів АТО/ООС при Чернігівській ОДА, Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні України, Чернігівський міський центр ФЗН "Спорт для всіх", громадська організація «Біговий клуб «Фелконс» та спільнота «Біговий Чернігів». Почесні партнери: громадська організація "Єдина Родина Чернігівщини" та громадська організація "Родина Воїна".

    До участі у заході та вшанування пам`яті полеглих Героїв Української Держави запрошуються військові та правоохоронні формування, спортивні організації, трудові колективи, громадські об`єднання, студентство, волонтери, ветерани війни, учасники АТО/ООС, родини загиблих захисників та загалом всі мешканці міста.

     Контактні номери телефонів для уточнення інформації: 0(63) 717 09 91; 0(93) 403 93 29; 0(97) 617 72 88.

Дресс-код: біла футболка.
     Пропонуємо Вам організувати проведення аналогічного заходу на території Вашої громади та надаємо відповідне положення (додаток 2). Запрошуємо долучитись до забігу в місті Чернігові та просимо поширити інформацію про забіг на офіційних сайтах та сторінках у фейсбуці Вашої громади. 
     Надати до 20.08.2021 на електронну адресу Відділу у Чернігівській області chernihiv@mva.gov.ua інформацію про готовність провести захід або про взяття участі у місті Чернігові. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень