A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Урочисте відкриття ІІ зміни у Мрії

Дата: 11.07.2017 18:42
Кількість переглядів: 32

10 липня відбулося урочисте відкриття другої зміни дитячого позаміського закладу оздоровлення і відпочинку «Мрія» с. Курінь. Набираються сил та весело проводять свій час тут 80 дітей. Адже це – найкраще місце відпочинку для дітей, тут кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, знаходить нових друзів. Дітям просто не буде часу нудьгувати.

Розділити з дітьми радість завітали голова районної державної адміністрації Тетяна Неділько, голова районної ради Віктор Міщук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба.

- Успіхів і натхнення всім працівникам табору та небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи, а дітям – гарного відпочинку, нових знайомств і бажання зростати справжніми патріотами. Зичу всім приємних вражень і позитивних емоцій, - побажала Тетяна Неділько та вручила подарунок для дозвілля дітей.

Свято розпочалось з підняття Державного Прапору України та виконання Державного Гімну України. На урочистій лінійці відбулось представлення 3 загонів, кожен з яких обрав собі девіз та відповідні символи.

Власними силами було організовано святковий концерт. Свої таланти демонстрували як діти, так і вихователі. Гості щиро підтримували всіх учасників гучними оплесками.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень