A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Ризикована онлайн-поведінка серед молоді стає нормою. В Україні запускають перший освітній портал щодо безпеки дітей в інтернеті

              Згідно з дослідженням, проведеним в ЄС серед 8 тис. підлітків, ризикована онлайн-поведінка серед молоді стає нормою. Опитування показало, що кожна четверта дитина тролила когось в інтернеті, кожна восьма – брала участь в онлайн-домаганнях, кожна п’ята – займалася секстингом та 4 з 10 підлітків дивилися порнографію.

09:29 31.05.2023

До уваги педагогічної, учнівської та батьківської громадськості!

          За останньою інформацією ДСНС із початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України внаслідок вибухів мін та інших боєприпасів сталося 369 інцидентів, під час яких 117 осіб загинули. Проблема мін і вибухонебезпечних залишків війни набула особливої гостроти.

09:24 31.05.2023

Вітаємо дипломантів екологічних конкурсів !

Екологічне виховання – один із пріоритетних напрямків розвитку сучасної школи в громаді  та системи освіти в цілому. Тому з метою формування в учнів екологічної свідомості, природоохоронної культури, навичок збереження довкілля й умінь застосовувати здобуті знання  педагоги активно залучають здобувачів освіти до участі в масових заходах міського, обласного та всеукраїнського рівнів еколого-натуралістичної тематики.

09:33 29.05.2023

Щодо проведення Всеукраїнської акції «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна», спрямовану на формування української громадянської ідентичності серед населення. Онлайн-проєкт покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії.

10:24 26.05.2023

Учнівська команда Бахмацької громади здобула першість у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів!

Протягом січня - лютого 2023 року в області проведено Всеукраїнські  учнівські олімпіади із 16 навчальних предметів, метою яких було виявлення та розвиток обдарованих учнів,стимулювання творчого самовдосконалення здобувачів освіти та підвищення інтересу до поглибленого вивчення базових, спеціальних та фахових дисциплін.

16:14 16.05.2023

Вітаємо переможців четвертого етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

Українська мова – це символ державності, незламності нашого народу. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика вже понад двадцять років об’єднує українців усього світу навколо рідної мови, сприяє зростанню її престижу серед молоді. У ньому беруть участь тисячі учасників від учнів початкової школи до студентів закладів вищої освіти.

11:14 10.05.2023

8 травня - День памʼяті та примирення

8 травня, у День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. Друга світова війна, яка тривала з 1939 до 1945 року, була одним із найкривавіших та найбільших збройних конфліктів в історії людства. Участь у ній брали понад 60 держав. Бойовими діями були охоплені Європа та Східна Азія, Африка й Близький Схід, Атлантика і Тихий океан. Загинуло від 50 до 85 мільйонів людей. Україна була одним з основних полів битв Другої світової війни, і простором, де тоталітарні режими – нацистський і радянський – вчиняли масові злочини.

12:18 08.05.2023

Центри професійного розвитку педагогічних працівників: кваліфікований супровід організації якісного освітнього процесу в умовах Нової української школи»

04 травня 2023 року відбувся обласний семінар із теми «Діяльність центрів професійного розвитку педагогічних працівників у сприянні професійному розвитку педагогічних кадрів в умовах Нової української школи» за участю 12 директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, 3 представників методичної служби органів управління освітою області, педагогічних та науково-педагогічних працівників ЧОІППО імені  К.Д. Ушинського.

09:23 05.05.2023

Відбулася Всеукраїнська учнівська online олімпіада «ІТ 2023»

Із метою виявлення та розвитку обдарованих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення здобувачів освіти та підвищення інтересу до поглибленого вивчення інформатики авторський колектив розробників завдань Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій ініціював на громадських засадах проведення змагання для переможців ІІІ етапу олімпіади 2022/2023 навчального року.

09:03 02.05.2023

Гімназіада з легкої атлетики

              22 квітня на стадіоні ДЮСШ Носівської міської ради відбувся обласний етап V літньої Гімназіади з легкої атлетики. Юнаки і дівчата змагалися за кращі результати у категоріях: біг на 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, естафета серед дівчат та юнаків, стрибок у довжину, потрійний стрибок, штовхання ядра, метання спису, метання диска. В командному заліку команда Бахмацької територіальної громади зайняла п'яте місце. В особистому заліку чемпіоном області став Даніїл Будник - біг 1500м. Друге місце зайняв Володимир Тчанніков - біг 800 м. В естафеті на 100м, 200 м, 300 м, 400 м наші юнаки вибороли третє місце.

12:43 25.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень