A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

V районний Чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»

V районний  Чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» відбувся сьогодні на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5. У грі узяли участь 7 команд з Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, № 4, № 5, гімназії, Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №  2 та Курінського НВК (2 команди).

16:04 24.01.2020

Державне свято День Соборності України відзначили учні гімназії

Державне свято День Соборності України учні гімназії відзначили урочисто та патріотично. Для школярів була проведена інформаційна година «Єднання заради Незалежності» із переглядом кінофільму. Для учнів 1-4 класів була організована студія бодіарту з нанесенням елементів української символіки.

11:35 24.01.2020

Районний семінар-практикум учителів географії

23 січня учителі географії  закладів загальної середньої освіти району відвідали Курінський НВК, який став базою для проведення районного семінару-практикуму «Інноваційна діяльність учителя географії як шлях до якісної освіти».

16:44 23.01.2020

Відбулися січневі засідання методичних осередків

09-10 січня 2020 року більшість педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району об’єдналися для участі в роботі 17 професійних методичних осередків –  секційних засіданнях заступників директорів з навчально-виховної роботи, керівників дошкільних закладів освіти та вихователів навчально-виховних комплексів, відповідальних за підготовку команди до гри «Сокіл»(«Джура») та   районних методичних об’єднань учителів початкових класів, української мови й літератури, математики, іноземних мов, біології та хімії, основ здоров’я, фізики та астрономії, інформатики, трудового навчання, фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни», предметів художньо-естетичного циклу, практичних психологів та соціальних педагогів, шкільних бібліотекарів, які відбулися на базі Бахмацьких гімназії та ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 1.

10:43 11.01.2020

Наші туристи на Відкритому Кубку Варвинської ОТГ з пішохідного туризму

13-15 грудня  на базі КЗЗСО І - ІІІ ст. «Варвинський ліцей №1» відбувся  3-й етап обласних туристичних змагань "Адреналін – 2019-2020" - Відкритий Кубок Варвинської ОТГ з пішохідного туризму. Ці щорічні змагання проводяться з метою розвитку спортивного (пішохідного) туризму в Чернігівській та сусідніх областях як масового виду спорту та ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури в розвитку особистості.

16:04 19.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень