A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

24 жовтня у Варварівському НВК вирував веселий та гомінкий осінній ярмарок.

Традиційно, перед осінніми канікулами у Варварівському НВК проводиться осінній ярмарок. Спільними зусиллями учнів, батьків, педагогів  було створено справді святкову атмосферу з українськими народними піснями, жартами, танцями.  Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

15:13 25.10.2019

Бахмацькі туристи на відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін- 2019-2020»

Уже 8-ий рік поспіль Чернігівська обласна федерація спортивного туризму проводить Відкритий кубок Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін», у якому беруть участь команди з різних районів нашої, а також Київської, Сумської, Полтавської, Миколаївської областей.

15:52 21.10.2019

Відбувся районний семінар заступників директорів закладів загальної середньої освіти

           18 жовтня 2019 року на базі Курінського НВК та Курінської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Бахмацького району  «Формування інноваційного освітнього простору закладу освіти на засадах компетентнісного підходу як одна із умов підвищення якості освіти». 

15:17 21.10.2019

Відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Духовним батьком, творцем і рятівником української мови й всієї нації понад  два століття тому став Великий Кобзар! Міністерство освіти і науки України десятий рік поспіль проводить конкурс, головною метою якого є вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді та підвищення рівня мовно-літературної освіти в Україні та за її межами.

16:11 10.10.2019

Міні футбол (ХІ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2019/2020 н.р.)

Відкриття ХІ районних спортивних ігор школярів Бахмаччини 2019/2020 навчального року відбулося з проведення змагань з міні футболу 02 жовтня 2019 року. Проводилися вони на стадіоні ФСТ «Колос» м. Бахмач.

14:50 07.10.2019

У Бахмацькій гімназії пройшов ІІ Всеукраїнський урок доброти

За ініціативи фонду «Щаслива лапа» та підтримки МОН України 2 жовтня у Бахмацькій гімназії пройшов  ІІ Всеукраїнський урок доброти,  присвячений гуманному та відповідальному ставленню до тварин та приурочений  до Всесвітнього дня тварин, який відзначається 4 жовтня.

12:27 04.10.2019

Наші туристи - переможці!

26-28 вересня на території табору «Юний турист» поблизу с. Количівка відбувся обласний зліт-змагання зі спортивного туризму серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини та організаторів туристсько-спортивного і військово-патріотичного блоків гри «Сокіл» («Джура»), у якому взяло участь 7 команд із різних регіонів Чернігівщини.

10:53 01.10.2019

Всесвітній день туризму

27 вересня – Всесвітній день туризму. З  метою пропаганди  спортивного та пішохідного туризму, формування навичок здорового способу життя через  туристсько-краєзнавчу роботу  в закладах загальної середньої освіти району   у вересні відбулися  заходи під гаслом «Туризм – найкраще майбутнє для всіх!». Вони включали проведення активних спортивних ігор на свіжому повітрі, краєзнавче орієнтування «Мандрівка  містом (селом)», туристичні естафети «Передай далі»,  туристичні розваги «Шукачі скарбів», екскурсії «Стежками рідного Полісся», «Мальовнича Бахмаччина», квести «Я люблю Україну», посвяту в туристи  тощо.

10:47 01.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень