A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Духовним батьком, творцем і рятівником української мови й всієї нації понад  два століття тому став Великий Кобзар! Міністерство освіти і науки України десятий рік поспіль проводить конкурс, головною метою якого є вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді та підвищення рівня мовно-літературної освіти в Україні та за її межами.

16:11 10.10.2019

Міні футбол (ХІ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2019/2020 н.р.)

Відкриття ХІ районних спортивних ігор школярів Бахмаччини 2019/2020 навчального року відбулося з проведення змагань з міні футболу 02 жовтня 2019 року. Проводилися вони на стадіоні ФСТ «Колос» м. Бахмач.

14:50 07.10.2019

У Бахмацькій гімназії пройшов ІІ Всеукраїнський урок доброти

За ініціативи фонду «Щаслива лапа» та підтримки МОН України 2 жовтня у Бахмацькій гімназії пройшов  ІІ Всеукраїнський урок доброти,  присвячений гуманному та відповідальному ставленню до тварин та приурочений  до Всесвітнього дня тварин, який відзначається 4 жовтня.

12:27 04.10.2019

Наші туристи - переможці!

26-28 вересня на території табору «Юний турист» поблизу с. Количівка відбувся обласний зліт-змагання зі спортивного туризму серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини та організаторів туристсько-спортивного і військово-патріотичного блоків гри «Сокіл» («Джура»), у якому взяло участь 7 команд із різних регіонів Чернігівщини.

10:53 01.10.2019

Всесвітній день туризму

27 вересня – Всесвітній день туризму. З  метою пропаганди  спортивного та пішохідного туризму, формування навичок здорового способу життя через  туристсько-краєзнавчу роботу  в закладах загальної середньої освіти району   у вересні відбулися  заходи під гаслом «Туризм – найкраще майбутнє для всіх!». Вони включали проведення активних спортивних ігор на свіжому повітрі, краєзнавче орієнтування «Мандрівка  містом (селом)», туристичні естафети «Передай далі»,  туристичні розваги «Шукачі скарбів», екскурсії «Стежками рідного Полісся», «Мальовнича Бахмаччина», квести «Я люблю Україну», посвяту в туристи  тощо.

10:47 01.10.2019

Всеукраїнський Олімпійський урок і Олімпійський тиждень

З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, та з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту в закладах загальної середньої освіти району з 09 по 20 вересня 2019 року проведені спортивно-масові та освітньо-виховні заходи з нагоди проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

11:23 26.09.2019

Осінній ярмарок у Бахмацькій гімназії

     Збиратися  на великий осінній ярмарок, щоб похвалитися вирощеними овочами й фруктами -  добра давняя традиція українців. Пригадати  традиції наших пращурів і відчути   невимушену атмосферу веселого гамірного ярмарку вирішили гімназисти.

10:05 26.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень