A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Малюки –дошкільники святкують День батька

14 червня напередодні Дня батька у Бахмацькому  ЗДО (яслах-садку) №4 «Теремок» пройшла виставка дитячих малюнків «Відпочинок з татом», а також відбулася розвага «Хата на тата»,  яку підготувала музичний керівник Ірина Цепух  з дітьми молодших та середніх груп. Діти співали пісні про тата, розповідали вірші, змагались у перетягуванні каната, побудові будиночків та святковому одяганні дівчаток.

09:50 18.06.2019

Олімпійській день у закладі відпочинку «Літній»

З нагоди 125-ї річниці заснування Міжнародного олімпійського комітету вихованці закладу відпочинку «Літній» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 долучилися до проведення Всеукраїнського Олімпійського дня.

15:07 13.06.2019

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Курінський НВК

На базі Курінського НВК третій рік успішно працює літній англомовний табір «Friends» («Друзі»). Цього року 16 учнів 5-8 класів відпочивають, поглиблюють свої знання та вдосконалюють навички спілкування англійською мовою разом з вчителями Наталією Юшкевич та Людмилою Коросташевич.

10:47 13.06.2019

Нехай кожен день у таборі буде цікавим, яскравим та корисним!

Літні канікули – пора відпочинку та розваг і провести їх кожному хочеться цікаво, весело й корисно. Щороку в Курінському НВК працює пришкільний табір «Берізка». Вихованці закладу відпочинку разом з педагогом-організатором Ларисою Савченко живуть активним та насиченим життям, готують захоплюючі конкурси, змагання та вікторини. Не менш подобаються дітям мандрівки та екскурсії, виготовлення сувенірів своїми руками, підготовка до виступів і свят. Щоденні виховні,  розважальні заходи, екскурсії та спілкування з однолітками приносять радість, задоволення і новий досвід.

10:27 13.06.2019

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІст. №4

     Уже традиційно на базі пришкільного табору  відпочинку «Джерельце» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№4 для 14 учнів 3, 5-х класів вчителями англійської мови Валентиною Олефіренко та Людмилою Богдан організовано  роботу літнього англомовного табору.

11:39 11.06.2019

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №1

          Весело і з користю проходить час в літньому англомовному таборі “ABC camp” на базі пришкільного табору з денним перебуванням Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№1. 20 учнів 3-4 класів беруть активну участь у різноманітних заходах: конкурсах, змаганнях, іграх під дбайливим керівництвом вчителів англійської мови Вікторії Соболєвої, Алли Міщенко, Тетяни Соколової, Наталії Євстаф’євої, Вікторії Копи.

08:58 11.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень