A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІст. №4

     Уже традиційно на базі пришкільного табору  відпочинку «Джерельце» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№4 для 14 учнів 3, 5-х класів вчителями англійської мови Валентиною Олефіренко та Людмилою Богдан організовано  роботу літнього англомовного табору.

11:39 11.06.2019

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №1

          Весело і з користю проходить час в літньому англомовному таборі “ABC camp” на базі пришкільного табору з денним перебуванням Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№1. 20 учнів 3-4 класів беруть активну участь у різноманітних заходах: конкурсах, змаганнях, іграх під дбайливим керівництвом вчителів англійської мови Вікторії Соболєвої, Алли Міщенко, Тетяни Соколової, Наталії Євстаф’євої, Вікторії Копи.

08:58 11.06.2019

«Пролісок» наш не сумує, а гуляє й бешкетує!

Завершився навчальний рік, закінчились уроки, домашні завдання, і наступили довгоочікувані канікули. Літні канікули – унікальний час для відпочинку, час зміцнення здоров’я, час для улюблених занять та прогулянок  з друзями.

15:35 06.06.2019

ВИСТАВА ДЛЯ НАЙМЕНШИХ ШКОЛЯРИКІВ

3 червня 2019 року учні 1-2 класів закладів відпочинку Бахмацьких міських закладів загальної середньої освіти стали глядачами вистави за мотивами казки Г.К. Андерсена «Дюймовочка». Вона відбулася на базі Бахмацького районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Вдало виконували ролі юні актори  театрального гуртка під керівництвом Марини Деговець.

08:41 06.06.2019

Літні англомовні табори Бахмаччини: Бахмацька гімназія

28 травня стартував літній англомовний табір «Посмішки» на базі пригімназійного табору відпочинку з денним перебуванням дітей Бахмацької гімназії. Цікаве та змістовне дозвілля англійською мовою для 12 третьокласників забезпечують вчителі англійської мови Світлана Мішина, Світлана Портянко та в.о. педагога-організатора Ірина Данько.

10:31 05.06.2019

Міжнародний день захисту дітей

Про початок літа, як завжди, нам нагадує дитячий сміх і жвава метушня, що супроводжує Міжнародний день захисту дітей.  У Будинку дитячої та юнацької творчості пройшло захоплююче свято «Територія дитинства».

09:30 03.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень