A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Завершення навчального року для дошкільників Бахмаччини

23 травня  на базі Бахмацького закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №1 «Рукавичка» відбулася  нарада завідувачів закладів дошкільної освіти та вихователів дошкільних груп навчально-виховних комплексів.

16:24 23.05.2018

Літні мовні табори: підготовку розпочато

Цьогоріч мережа літніх мовних таборів (профіль – англійська мова) розширюється. Долучається Тиницька ЗОШ І-ІІІ ст. Прогнозується залучити 105 учнів 2 – 10 класів шести закладів освіти. З них п’ять мовних таборів функціюватимуть на базі пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №4, №5, Бахмацької гімназії, Тиницької ЗОШ І-ІІІ ст. Мовний табір Курінського НВК працюватиме на базі закладу без харчування. Заняття проводитимуть досвідчені вчителі англійської мови.

12:52 23.05.2018

Історичний квест «Патріоти Чернігівщини»

З метою поширення серед молоді історичних знань про рідний край, формуванню поваги до його минулого, збереження історичної пам’яті  ГО «Чернігів Європейський» спільно з Чернігівською обласною державною адміністрацією  ініціювали проведення історичного квесту «Патріоти Чернігівщини» для учнів 9-10 класів ЗЗСО області. Партнерами проекту виступили Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів Стародавній» та Чернігівський національний технологічний університет.

16:23 22.05.2018

Бахмацькі спортсмени на Відкритому Кубку м. Новгорода-Сіверського з пішохідного туризму

18-21 травня в древньому місті Новгороді-Сіверському відбувся завершальний етап Відкритого кубку Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2017-2018» – Відкритий Кубок м. Новгорода-Сіверського.

16:53 21.05.2018

«GoCamp – 2018»: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5 серед переможців

Літо зовсім скоро і підготовка до «GoCamp-2018» у розпалі. «GoCamp» - це новий формат шкільних денних таборів з інтенсивним використанням англійської мови. Гаслом є слова великого Пікассо: «Все, що можна уявити, реальнее». Тож використання іноземної мови в мовному таборі є не метою, а інструментом навчання роботи в команді, спілкування в багатокультурному середовищі, критичного мислення, толерантного ставлення один до одного.

15:43 21.05.2018

День Європи на Бахмаччині

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Тож відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до європейських традицій і цінностей. 

09:36 21.05.2018

Відбулася фінальна інтелектуальна Гра «Що? Де? Коли?»

18 травня юні інтелектуали Бахмаччини зібралися на фінальну інтелектуальну Гру 2017/2018 начального року "ЩО? ДЕ? КОЛИ?", яка проводиться вчетверте за сприяння ведучого, відомого знатока, учасника XV чемпіонату світу з Гри «Що? Де? Коли?» - Анатолія Усенка, голови райдержадміністрації - Тетяни Неділько, голови районної ради – Віктора Міщука, Бахмацького міського голови - Павла Шимка, голови ГО "Братство АТО" - Володимира Брюховецького.

16:56 18.05.2018

Курінська ЗОШ І-ІІ ст. святкує День Європи

День Європи для України і її громадян – це особливе свято. У ці травневі дні й Курінська ЗОШ І-ІІ ст. долучилася до святкування.  Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначили  європейський вибір нашої країни. Україна, яка знаходиться практично в центрі європейського континенту, останніми роками зробила значні кроки для вступу до європейського співтовариства. У школі з метою розвитку комунікативних та інформаційних компетентностей, творчих нахилів, ініціативності й самостійності, а також виховання генерації нових європейців та поваги до інших народів і їх культур були проведені такі заходи: години спілкування «Ми - європейці», «Європа в Україні»; пісенний конкурс «Шкільне Євробачення», конкурси малюнків та стінгазет «Ми малюємо Європу», вікторина «Що я знаю про ЄС?», тематична виставка в шкільній бібліотеці  «Сузір’я  європейських письменників».

16:22 18.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень