A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Шкільна футзальна ліга України в районі

На виконання наказу відділу освіти Бахмацької райдержадміністрації від 03.01.2018 № 01, керуючись Положенням Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» сезону 2017-2018 рр., затвердженого Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України з метою підвищення масовості дитячо–юнацького футзалу в країні,

12:20 29.01.2018

І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН  завершено

24 січня відбувся ІІІ, заключний тур І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, основним завданням якого було виявлення і підтримка інтелектуально та творчо обдарованої молоді, формування активної громадянської позиції, та вміння формувати й відстоювати власну думку. Учасники здійснили захист своїх науково-дослідницьких робіт відповідно до  правил проведення конкурсу.

16:20 24.01.2018

Нарада з керівниками закладів освіти

17 січня під керівництвом начальника відділу освіти райдержадмінісирації Лариси Журби  відбулася нарада з керівниками закладів освіти району. У заході взяла участь голова райдержадміністрації Тетяна Неділько.

10:16 23.01.2018

Заходи з нагоди Дня Соборності України у Кропивненському НВК

Щорічно 22 січня українці відзначають День Соборності України. Це свято нагадує нам, що ми є незалежною та територіально єдиною державою. Століттями розірваний український народ визволився з неволі — Наддніпрянщина вийшла з Російської, а Західна Україна — з Австро-Угорської імперії — і воз'єднався на своїй землі в єдиній Українській державі.

16:51 22.01.2018

У Курінській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася урочиста лінійка до Дня  Соборності України

22 січня у Курінській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася урочиста лінійка до Дня  Соборності України, метою якої стало виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина Української держави; поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу; пробудження інтересу до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу; виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини. Активними учасниками заходу стали усі учні школи, які створили живий ланцюг єднання.

16:39 22.01.2018

День Соборності України відзначили у Красненському НВК

22 січня 2018 року у Красненському НВК було проведено загальношкільний виховний захід «Співаєм славу тій події і тепер…», присвячений Дню Соборності України. В ході заходу учні та вихованці НВК здійснили екскурс у історичне минуле нашої неньки – України із переглядом відеофрагментів про Акт злуки УНР та ЗУНР.

16:38 22.01.2018

Флешмоб «Україна- ЄДИНА!!!» до Дня Соборності України у Дмитрівській ЗОШ І-ІІІ ст.

22 січня  2018 року  у Дмитрівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась  загальношкільна лінійка «Україна незборима  і  єдина!» У заході взяли участь 146 учнів (1- 11 кл.). Діти декламували вірші про незалежність та єдність України, на мелодійному фоні патріотичних пісень учні презентували свої малюнки. Завершилася  лінійка флешмобом «Україна- ЄДИНА!!!»

16:37 22.01.2018

Бахмацька гімназія відзначила День Соборності України

Державне свято День Соборності України учні гімназії відзначили урочисто та патріотично. У цей день були проведені тематичні уроки національно – патрітичного спрямування «Єднання заради незалежності». Організована тематична виставка літератури.

16:31 22.01.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень