A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

ІІ тур районного етапу МАН

17 січня на базі Бахмацької гімназії проведено черговий тур   І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт Малої  академії наук України, який зібрав 14 юних науковців із 9 закладів загальної середньої освіти району: Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №2, №4, №5, гімназії, Дмитрівської, Григорівської, Стрільницької ЗОШ І-ІІІ ст. та Красненського НВК.

11:06 18.01.2018

Оборона Бахмача - героїчна сторінка в історії визвольних змагань за Україну

Українська революція 1917-1921 рр. розпочалася в умовах революційних потрясінь, які охопили Російську імперію в березні 1917-го. Ключовим її рушієм був український народ і його політична еліта, що еволюціонувала від ідей політичної автономії та федерації до усвідомлення необхідності боротьби за власну державну незалежність. Від цих подій нас відділяє ціле століття й не одне покоління людей, тож не всім відомо, що Бахмач у ті буремні часи був місцем запеклої боротьби українських патріотів, прихильників УНР з промосковськими силами. І в нерівнім бою полягло багато  вояків УНР, які стали прикладом жертовності й нескореності в ім’я Батьківщини. 

16:08 17.01.2018

Літні мовні табори: проект «GoCamps 2018»

Від 15 січня 2018 року розпочинається реєстрація на участь у проекті «GoCamps 2018». Метою проекту є практична та методична підтримка проведення літніх таборів із англійської, німецької та французької мов.

16:52 15.01.2018

Заходи під час зимових канікул у Варварівському НВК

Організувати змістовне дозвілля дітей на канікулах – одне із завдань педагогічного колективу. Учні Варварівського НВК стали учасниками шкільних турнірів із шахів, шашок, настільного тенісу;  підготували щедрівки та колядки для проведення Різдвяного вертепу. Та, мабуть, найбільше вражень у них залишилось  від екскурсійної поїздки у місто Ніжин. Відвідали  підприємство ПП «Копиця», де ознайомились із технологічними процесами виготовлення м’яких іграшок та отримали у подарунок хутро і тканини для власних виробів. Цікавими й повчальними виявилися екскурсії у картинну галерею та у музей Миколи Гоголя Ніжинського університету. Вшанували пам'ять загиблих Героїв АТО біля пам’ятної стели «Герої не вмирають». Дані поїздки згуртовують і учнівський, і педагогічний колективи.

12:06 15.01.2018

Щедрівочка щедрувала, з Новим роком всіх вітала

У дошкільній групі «Сонечко»  Фастовецького НВК  12 січня  було проведене театралізоване дійство «Щедрівочка щедрувала, з Новим роком всіх вітала» . Дітки були вдягнені в українські костюми, мандрували з зіркою, щедрували, вітали і директора НВК, і працівників сільської ради, за це отримали солодкі гостинці та гарний настрій.

13:03 12.01.2018

Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?"

26 січня о 13.00 у м. Бахмач - інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?" в рамках заходів, присвячених 100-й річниці боїв під Бахмачем та Крутами! Ведучий Гри – Анатолій Усенко, відомий знаток, учасник XV гри "Що? Де? Коли?" чемпіонату світу.  У Грі візьмуть участь команди закладів загальної середньої освіти. Також запрошуються команди підприємств, установ, організацій, територіальних громад і всі бажаючі ерудити Бахмаччини.  Заявки на участь у Грі подавати до відділу освіти райдержадміністрації за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42, 4-й поверх.

09:28 10.01.2018

100 річниця боїв під Бахмачем та Крутами

Програма заходів: 27 січня 2018 року місто Бахмач 13.30 - молебень військових капеланів на місці будівництва каплички святого Феодосія Чернігівського (біля площі Героїв Майдану); 14.00 - показ фільму «Кіборги» в Районному будинку культури, знайомство з авторами та акторами проекту (вхід вільний); 16.30 - реконструкція почесної варти Армії УНР на площі Героїв Майдану, військовий салют; 17.00 - смолоскипна хода на честь вшанування пам’яті героїв Бахмача та Крут від площі Героїв Майдану до пам’ятника Тарасу Шевченку.

12:28 09.01.2018

Відбулися січневі засідання районних методичних об’єднань

03-04 січня 2018 року більшість педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району об’єдналися для участі в роботі 16 професійних методичних осередків –  секційних засіданнях заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів із виховної роботи, завідувачів і вихователів-методистів дошкільних закладів освіти, відповідальних за підготовку команди до гри «Сокіл»(«Джура») та   районних методичних об’єднань учителів початкових класів, української мови й літератури, математики, іноземних мов, біології та хімії, історії та правознавства, географії та економіки, основ здоров’я, фізики, інформатики, трудового навчання, предмету «Захист Вітчизни», які відбулися на базі Бахмацьких гімназії та ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 5.

11:29 05.01.2018

Фестиваль  вертепів у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Напередодні канікул та новорічних свят у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся фестиваль  вертепів «Нова радість стала…». Кожен клас намагався якнайкраще відтворити колорит цього театрального дійства через прославлення новонародженого Ісуса.

12:49 28.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень