A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

МОН РАЗОМ З ЮНІСЕФ РОЗРОБИЛИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОГРАМ ІЗ НАДОЛУЖЕННЯ ОСВІТНІХ УТРАТ

         Два роки пандемії COVID-19 та перерви в навчанні, спричинені війною в Україні, украй негативно вплинули на навчальний процес. Тож зараз гостро стоїть потреба створити та впровадити програми з надолуження освітніх утрат, які допоможуть школярам і дошкільнятам заповнити прогалини у знаннях.

10:20 02.08.2023

ПРО ТЕ, ЯК ВБЕРЕГТИ ДИТИНУ ВІД ДОРОСЛОГО КОНТЕНТУ В ІНТЕРНЕТІ – У НОВОМУ ВИПУСКУ ПОДКАСТУ «ХОРОШИХ БАТЬКІВ НЕ БЛОКУЮТЬ»

             З кожним роком знайти порнографічний контент у публічному доступі стає все простіше. А результати одного дослідження в Україні доводять, що діти, які натрапляли на такі відео в інтернеті, стикалися з цим випадково через рекламу на сайтах, соціальні мережі та онлайн-ігри. До того ж, згідно з результатами 51,9% дітей почали користуватися інтернетом у віці 6-9 років, а порнографічний контент діти бачать уперше у віці 8-10 років.

10:17 01.08.2023

СТВОРЕНО ІНФОРМАЦІЙНО-МЕДІЙНУ РУБРИКУ «ЗАПИТАТИ У ФАХІВЦЯ» ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ

            Що є дієвим показником якості освітянського проєкту? Це відповідність вектора виконання основних заходів та спланованих активностей і реагування на запити та виклики, які неминуче з’являються під час роботи. Саме тому в межах проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» створено інформаційно-медійну рубрику «Запитати у фахівця».

10:11 31.07.2023

УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ «ПРО ПОЧАТОК НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ»

           Сьогодні, 28 липня 2023 року, на черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні». Метою постанови є зменшення загроз життя і здоров’я здобувачів освіти та працівників закладів освіти у період дії воєнного стану через урегулювання питання організованого початку 2023/2024 навчального року.

10:05 28.07.2023

НАБУВ ЧИННОСТІ НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ № 648

                  Міністерство освіти і науки України інформує, що набув чинності наказ Міністерства від 31.05.2023 № 648, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 червня 2023 р. за № 1007/40063, яким затверджено оновлений Типовий перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

09:47 27.07.2023

25 ЛИПНЯ СТАРТУЄ ІНІЦІАТИВА ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ DECIDE З ВІДБУДОВИ ШКІЛ В УКРАЇНІ, ЗРУЙНОВАНИХ ПІД ЧАС ВІЙНИ

       Швейцарія продовжує реалізовувати програму з підтримки України. На ініціативу проєкту DECIDE з відновлення шкіл та облаштування укриттів у закладах освіти як коворкінгів для навчання під час повітряної тривоги додатково виділено 4,3 млн швейцарських франків (це приблизно 170 млн грн).

09:56 24.07.2023

УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ «ДЕЯКІ ПИТАННЯ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАХОДІВ ЗА РАХУНОК ВИДАТКІВ ФОНДУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ З ПІДТРИМКИ ОСВІТИ, НАУКИ ТА СПОРТУ»

           Сьогодні, 7 липня 2023 року, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Деякі питання здійснення заходів за рахунок видатків Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту». Акт затверджує утворення державного некомерційного підприємства «Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту» з віднесенням його до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

09:52 07.07.2023

ЦИФРОВІЗАЦІЯ ОСВІТИ: ПЕРШУ ОСВІТНЮ ІНФОРМАЦІЙНУ СИСТЕМУ ПІДʼЄДНАЛИ ДО АІКОМ

      Продовжуємо рухатись у напрямку дебюрократизації та осучаснення освіти! У межах ініціативи Міністерства освіти і науки України з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» домовилися про підʼєднання нашої першої освітньої інформаційної системи (ОІС) до провідного Автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту (АІКОМ).

15:10 06.07.2023

ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА «ОПТІМА» ВПРОВАДЖУЄ БЛАГОДІЙНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ

                Дистанційна школа України «Оптіма» пропонує унікальну можливість учням 1-11 класів безоплатно отримати доступ до освітніх матеріалів із двох будь-яких предметів на 3 місяці. Ініціатива реалізується за підтримки Благодійного фонду «За майбутнє дітей».

11:10 22.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень