A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ВЧИМОСЬ ГРАЮЧИСЬ

Дата: 20.12.2017 16:10
Кількість переглядів: 30

Вибір майбутньої професії - це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей.
Основне завдання професійної орієнтації – правильно зорієнтувати сьогоднішню молодь у виборі майбутньої професії.

З метою ознайомлення учнів загальноосвітніх навчальних закладів зі світом професій, основами усвідомлення підходу до вибору професій, попитом на професії на місцевому ринку праці 13 грудня 2017 року в Бахмацькому районному центрі зайнятості був проведений профорієнтаційний тематичний захід «ПрофіКвест: Пізнай світ професій!».

В заході взяли участь учні 9-го класу Бахмацької ЗОШ №1. Проводився захід у вигляді тематичної гри, що дозволило надати дітям інформацію з профорієнтаційної тематики в цікавій та більш зрозумілій для них формі. За умовами гри учні мали послідовно виконати завдання, які пов’язані одне з одним. В ході виконання завдань учасники отримали навички аналізу професій за основними показниками, ознайомились з потребами місцевого ринку праці та рівнем оплати праці за різними професіями. А також пройшли комп’ютерне тестування на виявлення професійної спрямованості особистості. За активну учать у квесті всі учасники отримали заохочувальні призи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень