A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Презентація перспективного педагогічного досвіду

Дата: 29.11.2019 08:41
Кількість переглядів: 39

27 листопада на базі Бахмацької гімназії відбулася презентація перспективного педагогічного досвіду старшого вчителя початкових класів вищої категорії Олени Янчук по проблемі «Розвиток пізнавальної активності учнів шляхом упровадження інноваційних технологій». На презентацію завітали вчителі початкових класів закладів освіти міста Бахмач.

 Інтегрований урок з предметів «Я у світі» і «Музичне мистецтво» по темі «Школа вихованості. Чемним треба бути. На гостину в Коломию». Різноманіття дидактичних ігор, інноваційні методи, групові форми роботи, відео, аудіо, спів, гра на синтезаторі, репродукції картин, вірші, проблемні ситуації –  запропоновані педагогом види роботи сприяли підвищенню рівня вихованості четверокласників, розвитку їх пізнавальної активності.

Продовжилася презентація  досвіду на «Святі здоров’я» в актовій залі гімназії. У декламуванні віршованих рядків, інсценізації, веселих піснях та запальних таночках розкрилися таланти учнів, які отримали жваві оплески як від педагогів, так і від батьківської спільноти.

Досвід роботи вчителя Олени Янчук по проблемі  «Розвиток пізнавальної активності учнів шляхом упровадження інноваційних технологій» рекомендовано до використання в практиці роботи вчителів початкових класів закладів освіти району.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень