A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Наші науковці на обласному етапі МАН

Дата: 14.02.2018 09:04
Кількість переглядів: 40

З 29 січня по 11 лютого проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

До участі в ІІ етапі конкурсу-захисту було направлено 3 роботи переможців та 4 роботи учасників І етапу із п’яти закладів загальної середньої освіти району.

З поданої на конкурс-захист кількості робіт 2 представлено учнями 11 класу, а 5 – 10 класу в 5-ти відділеннях: Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства; Історії; Математики; Хімії та біології; Екології та аграрних наук.

За тематикою роботи учасників розділилися по секціях: мистецтвознавство, історія України, математика, загальна біологія, біологія людини, зоологія та ботаніка, екологія.

За попередніми результатами наші науковці вибороли 1 диплом І ступеня (Шекула Анастасія, учениця Бахмацької гімназії), 1 диплом ІІ ступеня (Кушніренко Каріна, учениця Дмирівської ЗОШ) та 3 дипломи ІІІ ступеня (Шевченко Юлія, учениця Бахмацької ЗОШ №4, Оніщенко Діана, учениця Бахмацької гімназії, Вінник Ангеліна, учениця Красненського НВК).

Шекула Анастасія буде відстоювати честь області на Всеукраїнському етапі в м. Києві.

     Результати в таблиці.

Секція Біологія людини

Секція Мистецтвознвство

Секція Історія України

Секція Математика

Секція Загальна біологія

 Написання контрольної роботи


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень