A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: навчаються вчителі-предметники

Дата: 18.05.2018 09:51
Кількість переглядів: 32

На початку травня  на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбулися триденні курси підвищення кваліфікації вчителів іноземних мов, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році за новим Державним стандартом початкової освіти.

26 вчителів іноземних мов 26 закладів загальної середньої освіти Бахмацького району опрацювали питання планування уроку, рефлексії процесу навчання та викладання англійської мови у ранньому віці, сучасні вимоги до організації інклюзивного навчання молодших школярів.

Під керівництвом тренерів учителі англійської мови отримали практичні навички роботи з розвитку розумової діяльності молодших школярів, особливостей навчання граматики та лексики, а також методичні рекомендації з питань організації та планування освітнього процесу, ролі інструкцій вчителя на уроці англійської мови.

По завершенню навчання учасники тренінгів отримали сертифікати.

У травні-червні продовжиться навчання вчителів іноземних мов: відбудеться обов’язкове проходження вчителями дистанційного курсу навчання на освітній платформі NUS-English.com.ua (англійська мова). По його завершенню педагоги отримають сертифікати, які надають право викладати  у 1-х класах згідно з Типовими освітніми програмами з іноземних мов за новим Державним стандартом початкової освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень