A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Долучаймося до Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»

Дата: 30.09.2022 10:00
Кількість переглядів: 35

Конкурс проводиться з метою підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Організатором Всеукраїнського конкурсу виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам ’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами  влади, Київським міським будинком учителя. Також в організації заходу У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.

Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

Конкурсні роботи учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 01 грудня поточного року. Протягом грудня-січня журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня, якщо дозволятимуть безпекові умови.

Положення про Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» тут.

Ураховуючи значення Всеукраїнського конкурсу у вихованні молодого покоління та сучасний історичний аспект, просимо всебічного сприяння в організації конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень