A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Курінський НВК

Дата: 13.06.2019 10:47
Кількість переглядів: 26

На базі Курінського НВК третій рік успішно працює літній англомовний табір «Friends» («Друзі»). Цього року 16 учнів 5-8 класів відпочивають, поглиблюють свої знання та вдосконалюють навички спілкування англійською мовою разом з вчителями Наталією Юшкевич та Людмилою Коросташевич.

    Діяльність табору організована за тематичними днями: День довкілля, День гумору, День розумника, День традицій тощо. Діти із задоволенням беруть участь у різноманітних заходах: вікторини, квести, конкурси, змагання, творчі проекти, навчальні екскурсії та інтерактивні ігри. Кожен день наповнений активною та цікавою діяльністю.

    Одним з пізнавальних та захоплюючих днів був День Америки. Діти поринули в світ американських звичаїв та традицій, перевтілилися у ковбоїв та індіанців, таким чином розділилися на дві команди для участі у конкурсах та вікторині «Do you know the USA?». Учням сподобалося готувати і смакувати страви американської кухні та грати у традиційні ігри.

       Літній англомовний табір допомагає дітям знайти нових друзів, формує вміння працювати в команді та використовувати англійську мову для активного спілкування.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень