A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Всеукраїнський Конкурс «Еко-Техно Україна 2022»

Дата: 01.02.2022 11:10
Кількість переглядів: 34

Конкурс впродовж 14 років є національним етапом Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів ISEF (США) та спрямований на виявлення й підтримку обдарованої учнівської молоді у різних сферах науки і техніки.

Частина Техно буде проходити на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» з 22 до 25 лютого 2022 року та включає наступні напрями: обчислювальна техніка, біологія та біоінформатика, вбудовані системи, енергетика: стійкі матеріали та дизайн, інженерна механіка, матеріалознавство, математика, фізика та астрономія, робототехніка та інтелектуальні машини, системне програмне забезпечення.

Програма Конкурсу передбачає проведення загальних урочистих заходів (відкриття, закриття Конкурсу), день роботи журі та суперфіналу, проведення майстер-класів, панельних зустрічей, екскурсій та інших заходів для керівників та конкурсантів.

За результатами суперфіналу будуть відібрані декілька проєктів та рекомендовані до участі в заключному етапі конкурсу ISEF, який відбудеться у травні 2022 року у США. Інші учасники та керівники отримають сертифікати та подарунки.

Додаткову інформацію про Конкурс розміщено в інформаційних ресурсах:

-у телеграм-каналі Еко-Техно Україна 2022: https://t.me/ekotehno2022

-в Instagram: http://instagram.com/kpitechno_2022

-у Фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/1437429776451672/?ref=share

-частина «Техно-Україна»: http://www.ipt-isef-techno.com

Зв’язатися з «Техно Україна» можна за допомогою електронної адреси: kpitechno2022@gmail.com


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень