A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Новини з пришкільних таборів відпочинку

Дата: 13.06.2018 14:54
Кількість переглядів: 29

Багато цікавих та змістовних заходів, спортивних ігор, пізнавальних екскурсій чекало цього року на вихованців пришкільного табору «Джерельце» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Діти побували на відкритті виставки «Українська Друга світова війна» в районному історичному музеї та переглянули експозицію «Одяг із бабусиної скрині».

Також відвідали пожежну частину, районний Бахмацький Суд, Бахмацьке вагонне депо, відділення Приватбанку. Подорожували до Ніжина, Мени, Батурина, Чернігова. Стали учасниками низки  розважально-виховних заходів : День  національних традицій, День козацтва, Свято  моди та дизайну, Міс та Містер закладу,  Олімпійський день, День тварин тощо.

Олімпійський день  в закладі відпочинку «Джерельце» відбувся на міському стадіоні «Колос». Спортивне свято підготував інструктор з фізичної культури  закладу відпочинку Олексій Білич. Метою заходу стало ознайомлення з олімпійською програмою та популяризація здорового способу життя серед дітей і залучення їх до активних занять спортом. Вихованці отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії на цілий день.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень