A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Оздоровлення 2018

Дата: 30.05.2018 14:58
Кількість переглядів: 36

29 травня розпочали роботу 17 закладів відпочинку з денним перебуванням дітей, що функціонують на базі закладів загальної середньої освіти Бахмацького району. Відпочинковими послугами охоплено 1200 дітей. Цього року також організовано роботу 6-ти літніх англомовних шкіл на базі таборів відпочинку з денним перебуванням дітей у Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, № 1, №4, гімназії, Курінському НВК та Тиницькій ЗОШ І-ІІІ ст.


Щодо фінансування оздоровчої кампанії 2018 року, то з районного бюджету по загальному фонду заплановано виділити на організацію оздоровчої кампанії 989,5 тис.грн., з них 369,6 тис.грн. – на харчування дітей у пришкільних таборах відпочинку району (вартість харчування в день на дитину становитиме 26 грн.), на функціонування закладу «Мрія» заплановано використати з районного бюджету 619,9 тис.грн. У зв’язку із реконструкцією приміщення дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку „Мрія”, що функціонує влітку на базі Курінської ЗОШ І-ІІ ст. І та ІІ оздоровчі зміни скасовано. На даний час заплановано роботу ІІІ оздоровчої зміни у період з 01 по 21 серпня. Нині заплановано придбання 40 путівок для дітей соціально-незахищених категорій у оздоровчому закладі „Дитячий центр „Електоронік” (с. Снов’янка, Чернігівський р-н.). Вартість однієї путівки складає 4950 грн. 
Під час оздоровчої кампанії 2018 року при відборі дітей до закладів оздоровлення та відпочинку перевага надаватиметься дітям соціально-незахищених категорій.
Для зміцнення матеріально-технічної бази дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку „Мрія” залучаються кошти як сільськогосподарських підприємств так і місцевих рад. 
- закуплено світильників та господарчих товарів на суму 5,5 тис. грн.
- шафи для одягу - 50,2 тис. грн.;
- постільна білизна – 10,5 тис. грн.;
- посуд для їдальні – 9,9 тис. грн.;
- холодильник – 7,8 тис. грн.;
- морозильна камера – 7,2 тис. грн.
За кошти районного бюджету:
- виготовлено проектно-кошторисну документацію на облаштування закладу пожежною сигналізацією та блискавкозахистом – 9,5 тис.грн.;
- встановлено протипожежне устаткування та систему оповіщення про пожежу й управління евакуюванням людей на суму 50,0 тис.грн.
- виконуються роботи зі встановлення блискавкозахисту, вартість робіт складе 108 тис. грн;
- у системі Прозоро тривають торги з закупівлі послуги на обробку дерев’яних конструкцій закладу вогнезахисним розчином;
- здійснено поточний ремонт їдальні Курінської ЗОШ І-ІІ ст. на суму 75 тис. грн. 
Нині тривають роботи з реконструкції Курінської ЗОШ І-ІІ ст. з облаштуванням санвузлів і душових кабін, що становитиме 1,4 млн.грн.

?????????»?????° ?????? Larisa  Jurba.

?????????»?????° ?????? Larisa  Jurba.

?????????»?????° ?????? Larisa  Jurba.

?????????»?????° ?????? Larisa  Jurba.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень