A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Бахмацька дитячо-юнацька спортивна школа відзначила 35- річчя з часу заснування

Дата: 03.11.2017 15:05
Кількість переглядів: 38

1 листопада дитячо-юнацька спортивна школа відділу освіти райдержадміністрації відзначила своє 35-річчя. Весь колектив на чолі з директором ДЮСШ Віктором Сипливим зустрічав поважних гостей: голову райдержадміністрації Тетяну Неділько, голову районної ради Віктора Міщука, начальника відділу освіти райдержадміністрації Ларису Журбу.

З нагоди ювілею колектив закладу нагороджено Грамотою відділу освіти.

- Я висловлюю щиру вдячність учителям фізичної культури, тренерам, організаторам спорту, адже саме ви формуєте в молодого покоління прагнення активно займатися фізкультурою та спортом, вести здоровий спосіб життя. Також дякую всім, хто протягом багатьох років прославляв і нині звеличує рідну Бахмаччину на спортивних просторах України, приносить їй визнання – всім шановним спортсменам-ветеранам і молоді, на яку ми покладаємо великі сподівання, - побажала очільниця району.

Історія Бахмацької дитячо-юнацької спортивної школи бере свій початок з 1 листопада 1982 року. Функціонувати вона починала ще в старому приміщенні райсільгоспуправління, збудованому в 1925 році. На сьогодні в ДЮСШ здійснюють навчально-виховний процес 15 тренерів-викладачів, працює 29 навчальних груп, у яких займається 412 учнів.

Учні беруть активну участь у змаганнях різного рівня: від районних до Всеукраїнських та Міжнародних. За ці роки школа виховала не одне покоління спортсменів та випустила 6 майстрів спорту України.

Так, гордістю Бахмаччини є команда легкоатлетів, яка цього року виборола перше загальнокомандне місце у чемпіонаті області з легкої атлетики. Маємо значні здобутки і у футболі. Зокрема, команда юнаків ДЮСШа відділу освіти райдержадміністрації 2006 р.н., здобула перемогу у фінальних обласних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» та стала бронзовим призером Всеукраїнського турніру з футболу в м. Суми. Спортсмени – орієнтувальники збірної команди Бахмацького району в чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах здобули 15 нагород, з них - 8 золотих, 5 срібних та 2 бронзові медалі. І це лише невелика частина досягнень.

Тож побажаємо школі досягати ще більших висот. Зичимо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!

Світлина від Larisa  Jurba.

Світлина від Larisa  Jurba.

Світлина від Larisa  Jurba.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень