A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

«Учитель року» – це конкурс  творчості та  інновацій

Дата: 21.12.2017 15:57
Кількість переглядів: 32

Всеукраїнський  конкурс «Учитель року» -  це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, педагогічного пошуку  та удосконалення власної фахової майстерності.  Щороку він збирає активних, інноваційних та креативних освітян з метою піднесення ролі педагога в суспільстві, підвищення престижності цієї професії та поширення педагогічних здобутків.

Цьогоріч номінацію «українська мова та література»  І (районного) туру представляли:

  • учитель   української   мови та літератури  Григорівської   ЗОШ І-ІІІ ст.

Сосой Олена Миколаївна;

  • учитель  української  мови   та  літератури  Курінського  НВК   Богун

Валентина Кузьмівна;

  • учитель української  мови  та  літератури  Халимонівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Іванець Галина Миколаївна;

  • учитель    української   мови    та    літератури   Варварівського    НВК

 Васильченко Вікторія Миколаївна.

Конкурс проходив 20 грудня на базі Бахмацької гімназії, де адміністрацією закладу були створені  належні умови для  якісного проведення всіх конкурсних випробувань. Конкурсанти виконали ряд завдань: комп’ютерне тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології; виконання практичної роботи з української літератури, яка полягала в організації роботи з аналізу художнього твору, обраного у результаті жеребкування; методичного практикуму, під час якого складали міні-конспект уроку української мови у вигляді ментальної карти, що репрезентувала методичну підготовку вчителя до уроку.

Кожен із учасників продемонстрував педагогічну майстерність, виявив  професійні здібності й напрацювання, поділився власним досвідом з колегами та  взяв собі  щось цікаве  для подальшого зростання. Учителі творчо  підійшли до виконання завдань, розкриваючи власний педагогічний потенціал, фахову компетентність і володіння інноваційними формами та методами роботи.

За результатами усіх конкурсних випробувань переможцем І (районного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «українська мова та література» визначено__Іванець Г.М., учителя Халимонівської ЗОШ І-ІІІ ст., лауреатом конкурсу стала Васильченко В.М., учитель Варварівського НВК, а Богун В.К. та Сосой О.М. розділили 3-4 місце, набравши однакову кількість балів.

Члени журі відзначили оригінальність, практичну спрямованість педагогічних ідей, представлених конкурсантами та високий рівень підготовки  всіх учасників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень