A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День захисників і захисниць України в закладах освіти громади

Дата: 14.10.2022 08:46
Кількість переглядів: 48

14 жовтня - День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. 

З метою сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України у закладах освіти Бахмацької міської територіальної громади організовано проведення національно-патріотичних заходів у форматі онлайн:

- інформаційно-просвітницьких заходів (медійних, культурно-мистецьких, тематичних наукових, освітніх та інших), лекцій,  демонстрації фільмів, виставок фотографій та архівних документів тощо), спрямованих на популяризацію Дня захисників і захисниць України, поширення інформації про українські національні бойові традиції, зокрема княжої доби, козацьких часів, років боротьби за незалежність України у ХХ столітті, а також відсічі та стримування збройної агресії російської федерації;

- творчих конкурсів для здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Бахмацької міської територіальної громади:

  • для 1-4 класів – конкурс листівок «Дитинство в долонях захисників»;
  • для 5-11 класів – конкурс листів до захисників та захисниць України «Я дякую, солдате, за життя…» .                                                                                                              Усі роботи учасників будуть передані захисникам незалежності та територіальної  цілісності України, а кращі роботи  – відзначені нагородами.

Гаслом відзначення Дня захисників і захисниць України і відповідної інформаційної кампанії цього року є «Боролись! Боремось! Поборемо!».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень