A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Про проєкт з подолання освітніх втрат учнів 5-10 класів

Дата: 06.04.2023 14:10
Кількість переглядів: 14

           Освітня громадська організація "Навчай для України" у партнерстві зі Світовим банком та за підтримки швейцарської фундації UBS Optimus Foundation реалізує онлайн-проєкт «Освітній Суп», направлений на подолання освітніх втрат учнів 5-10 класів. «Освітній Суп» – це чудова нагода для школярів захопитись процесом навчання та закрити прогалини у знаннях з математики та української мови, отримавши тьюторингову підтримку від найкращих вчителів.  Наймасштабніший безкоштовний тьюторинговий проєкт в Україні шукає 2000 учнів та учениць 5-10 класів, на яких чекатимуть захопливі онлайн-заняття з математики та української мови з урахуванням шкільної програми.

Для аналізу ефективності тьюторингу команда проєкту вивчатиме і фіксуватиме академічний рівень знань та психологічний стан учасників та учасниць на момент початку та завершення участі. 

  • Старт навчання – 24 квітня, тривалість – до початку червня;
  • 4 години занять на тиждень;
  • Кінцевий термін реєстрації – 9 квітня 2023, 23:59 за київським часом. 

Місія «Освітнього Супу» – зробити освіту більш доступною, творчою та інтерактивною для українських школярів і школярок, незалежно від місця проживання, можливостей та інтересів. Долучитися до проєкту можна за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/XWBUblAh


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень