A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Національний музей Голодомору-геноциду запрошує

Дата: 18.10.2023 11:38
Кількість переглядів: 11

Національний музей Голодомору-геноциду пропонує долучитися вчителям області до проведення занять та відеоекскурсій в онлайн-форматі для учнів різного віку.

Музей Голодомору-геноциду навчає протистояти ненависті і порушенню прав людини. Своєю діяльністю він культивує захист людської гідності та демократичних цінностей і запобігає злочину геноциду, виховуючи у громадян толерантність, почуття моральної відповідальності перед викликами всім нормам права і свободам.

Музей відіграє важливу роль у громадянському вихованні молодого покоління, формуючи усвідомлення необхідності збереження Української держави як одного із головного способу захисту від геноциду.

Важливим завданням Музею Голодомору є нагадування про українську ідентичність, яку намагалися замінити радянською. Музей виконує роль посередника в процесі передання спогадів та інформації про Голодомор, демонструючи зв’язок поколінь української нації, та зберігає пам’ять про спробу її знищення.

Знання про історію Голодомору, які надає музей, порушують питання моралі — плекання поваги до пам’яті жертв, співпереживання та переосмислення власних поглядів на життя, яке є найвищою цінністю.

Освітня команда музею підготувала віртуальні  уроки та екскурсії для ознайомлення з експозиціями закладу. Детальніше за посиланням Інформаційний лист

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень