A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Оголошено лідерів STEM-освіти

Дата: 20.10.2023 11:53
Кількість переглядів: 9

Цифровізація стає невід’ємною частиною системи освіти України. Змінюються підходи до викладання і освітнє середовище. В свою чергу, розвиток STEM-освіти неможливий без планомірної організації освітнього STEM-середовища у закладах освіти. Зростає кількість закладів освіти, що використовують в освітньому процесі STEM-підходи, у тому числі через участь у хакатонах, фестивалях, вебінарах, педагогічних майстернях, конкурсах і змаганнях.

За роки (2015-2023) активного STEM-руху в освітньому просторі України сформувалися лідери STEM-освіти. Це заклади освіти, що здійснюють діяльність на різних рівнях освіти мають власну модель закладу та освітню траєкторію, але об’єднує їх прагнення опановувати нове і впевнено крокувати вперед.

Відповідно до наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 28 вересня 2023 року № 21/03-54 “Про нагородження заохочувальними відзнаками Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» , за сумлінне виконання обов’язків та професійні досягнення, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, активну участь у проведенні Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна-2023», оголошено  Подяку Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти»
Бахмацькому закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 Бахмацької міської ради Чернігівської області.

Пишаємося лідерами STEM-освіти!

За матеріалами сайту ІМЗО

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень