A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

У обласному етапі «Cool Games» ІІ дивізіон учні Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 вибороли друге місце

Дата: 20.10.2023 15:19
Кількість переглядів: 15

            В рамках реалізації Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України 16 жовтня 2023 року на базі Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи провели обласний етап Всеукраїнського заходу серед школярів «Cool Games» ІІ дивізіон у віковій групі 2010-2012 року народження!

Участь прийняло понад 100 школярів з десяти територіальних громад.

Парад приймали начальник Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Денис Закружний,  представниця Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Олена Трухан та суддя міжнародної категорії з «Cool Games» Сергій Шмаравоз.

Перед естафетами учасників зарядила драйвовою руханкою хореограф і фітнес-тренер Катерина Закружна.

За третє місце зійшлись команди Холмської ЗОШ І-ІІІст. і Старобілоуський ліцей, переможцем в цій боротьбі стала команда Старобілоуського ліцею.

У фіналі за перше місце і право представляти Чернігівську область на Всеукраїнських (фінальних) змаганнях «Cool Games» зійшлися команди Бахмацької загальноосвітньої школи І-ІІІст. №5 і Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19. З рахунком 0:2 перемогу здобула команда Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19! Вітаємо!

Переможці і призери змагання нагородженні кубками, медалями і грамотами.

                

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень