A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

#Мова-наш духовний щит! – під таким гаслом освітянська спільнота Бахмаччини долучилася до відзначення Дня української писемності та мови

Дата: 27.10.2023 16:17
Кількість переглядів: 13

У День української писемності та мови в нашій державі за традицією з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури  Українським радіо проводився ХХІІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Здобувачі освіти та педагоги нашої громади стали активними учасниками цього філологічного дійства, продемонструвавши таким чином свою любов  та шану до рідного слова.

Також до Дня писемності  та мови  в закладах освіти відбулися цікаві заходи, що мали на меті популяризацію й поширення знань про українську писемність та мову – конкурси декламаторів, літературні свята, презентації, виставки малюнків, флешмоби, змагання есеїстів, інформаційні години тощо.

Справжнім святом українського слова стало урочисте відкриття ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, до якого долучилася більшість освітніх закладів громади задля піднесення престижу української мови та популяризації її серед молоді.

Інформацію  про диктант, конкурс та проведені заходи можна переглянути в соцмережах з хештегом  #Мова наш духовний щит!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень