A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Посадовці відвідали шкільну їдальню

Дата: 06.02.2018 16:40
Кількість переглядів: 30

6 лютого голова райдержадміністрації Тетяна Неділько разом з начальником відділу освіти райдержадміністрації Ларисою Журбою відвідали Бахмацьку ЗОШ І-ІІІ ст. № 5. 

У ході спілкування з директором навчального закладу  Іриною Оніщенко особливу увагу приділили питанню організації  харчування у шкільній  їдальні, якістю і різноманітністю страв у меню. Посадовці навіть скуштували страви, які готують для учнів, та оцінили їх схвально.

Як зазначила очільниця району, роль харчування у житті та здоров’ї дитини не можна недооцінювати. Адже ще в давнину казали, що якість їжі – це якість життя.

Як і в інших  школах, у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 після перших уроків годують учнів початкової школи. Класні керівники контролюють, щоб їхні вихованці помили руки та заводять дітей до їдальні. За словами вчителів, діти своїми порціями цілком наїдаються, а за бажанням – можуть узяти добавку.

Учнів 5-11 класів харчують за кошти батьків. Вартість їхнього обіду – 10,50 грн. Виключенням є діти пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах; діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;дітей громадян, прийнятих на військову службу за контрактом; діти тимчасово переселених осіб з території проведення АТО та Автономної Республіки Крим. Ця категорія дітей харчується за кошти районного бюджету.

До речі, цьогоріч,  вартість харчування дітей у навчальних закладах збільшили на 2 грн, і відтепер харчування більш урізноманітне та збалансоване.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій 

 з громадськістю апарату райдержадміністрації


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень