A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

У громаді стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 13.11.2023 10:18
Кількість переглядів: 26

11  листопада 2023 року в Бахмацькій міській територіальній розпочалися щорічні інтелектуальні змагання – ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, метою яких є пошук, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді. І традиційно першою була олімпіада з української мови та літератури, що завжди збирає справжніх поціновувачів рідного слова, творчо обдаровану молодь, натхненну скарбами національної культури.

Цьогоріч учасниками олімпіади з української мови і літератури стали 30 здобувачів освіти 8-11 класів закладів загальної середньої освіти громади, 16 учнів долучилися до олімпіади з фізики, яка відбулася 12 листопада, 1 учениця  спробувала свої сили  в олімпіаді з німецької мови. 

Олімпіади відбуваються  з дотриманням заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням дії правого режиму воєнного стану в Україні, відповідно до розпорядження   міського голови від 02 листопада  2023 року №321  «Про проведення  ІІ  етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році» й  триватимуть до 10 грудня.

Бажаємо  всім учасникам творчої  наснаги та нових досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень