A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

27, 28 січня 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із фізики, німецької мови, математики та технологій (трудового навчання)

Дата: 29.01.2024 12:58
Кількість переглядів: 5

27 січня 2024 року  було проведено Всеукраїнську учнівську олімпіаду з фізики. В інтелектуальному змаганні взяли участь 28 команд із 29 територіальних громад, 2 закладів освіти обласного підпорядкування та закладу освіти приватної форми власності. 66 здобувачів освіти 8–11 класів протягом п’яти  годин демонстрували свої знання з фізики. У експериментальному турі здобувачам освіти були запропоновані авторські завдання, укладені  головою журі олімпіади.Бахмацьку громаду представили 4 учні 8- 11 класів Бахмацького ліцею №1:Мезерний Нікіта. Харченко Олексій, Таранова Анастасія та Федько Роман.

У цей же день в області відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з німецької мови. Учасниками олімпіади стали 24 учні 9–11 класів від 11 команд. До складу команд увійшли школярі з 2 закладів освіти обласного підпорядкування та 11 територіальних громад області. Серед учасників була і учениця 9 класу Бахмацького ліцею №1 Петренко Іванна.

28 січня 2024 року відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з математики. В олімпіаді взяли участь 33 команди у складі 112 здобувачів освіти 7–11 класів від 32 територіальних громад області, 2 закладів освіти обласного підпорядкування. Наша команда у складі 6 здобувачіва освіти (Дубина Данііл, Сидоренко Анна, Федько Анастасія - учні Бахмацького ліцею №1; РазінаІрина, Конюшенко  Назар, Сінкевич  Вікторія - учні Бахмацького ЗЗСО №5) протягом чотирьох годин виконувала завдання  достатнього рівня складності надіслані в день проведення олімпіади від Міністерства освіти і науки України.

Також 28 січня  відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з технологій (трудового навчання). Учасниками олімпіади стали 47 школярів 9, 11 класів із 25 територіальних громад області у складі 22 команд.

Протягом шести годин здобувачі освіти виконували завдання теоретичного та практичного турів. У теоретичному турі учням було запропоновано розробити проєктну документацію на виготовлення виробу відповідно до зазначених вимог, наданих моделей-аналогів та переліку конструкційних матеріалів.

У практичному турі з обслуговуючих видів праці виготовляли: маску для сну та аксесуар для зберігання швейного приладдя й інструментів (органайзер). Учасникам із технічних видів праці було запропоновано виготовлення краватки-метелика, як аксесуар одягу, з деревини; підставки для зубочисток.

Свою творчість і креативність демонстрували переможці ІІ етапу олімпіади, учні Бахмацького ліцею №1: Книга Владислава, Якименко Вікторія, Доненко Олександр та Федько Роман.

Бажаємо учасникам подальшого інтелектуального зростання, вдалих виступів на олімпіадах, добробуту та миру!

                                                                                                        З використанням матеріалів сайту ЧОІППО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень