A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Пишаємося юними мовознавцями громади!

Дата: 08.02.2024 10:14
Кількість переглядів: 6

Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика є одним із найпрестижніших та наймасовіших вітчизняних інтелектуальних змагань. Він уже 24 роки поспіль  несе нелегку, але дуже відповідальну місію для утвердження й становлення державної мови, для її популяризації як в Україні, так і за кордоном, а також для об'єднання світового українства, що надзвичайно важливо саме зараз, у час нелегкої боротьби за збереження територіальної цілісності Батьківащини.

Учні нашої громади щороку беруть активну участь у конкурсі та демонструють високий рівень знань і творчості. За результатами ІІІ (обласного) етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який відбувся 05 січня 2024 року за участі 46 територіальних громад  області, усі три учасники, які представляли Бахмаччину, стали переможцями мовознавчих змагань і нагороджені дипломами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації :

     - Юлія Тертична, учениця   11    класу   Бахмацького   ліцею   № 1  (учитель

 Іванько О.М.) – дипломом І ступеня;

  • Анна Сидоренко, учениця 8 класу Бахмацького ліцею № 1 (учитель Левченко Т.М.) та  Артем Небеський, учень 10 класу Бахмацького ліцею № 1 (учитель Іванько О.М.)  – дипломами ІІІ ступеня.

Переможці конкурсу візьмуть участь у IV етапі конкурсу, який відбудеться 08 березня 2024 року в дистанційному форматі.

Бажаємо юним мовознавцям успіхів та подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень