A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

Дата: 09.02.2024 14:23
Кількість переглядів: 11

На Бахмаччині стартував територіальний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо». Відкриття II-ого етапу змагань відбулося на базі Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 5. Офіційні змагання розпочалися із виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих Героїв хвилиною мовчання. На захід завітав начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун, який побажав командам перемоги та подарував волейбольні м’ячі. З вітальним словом до учнівської молоді звернувся міський голова Павло Шимко. 

Звання першості з волейболу серед дівчат виборювали команди з освітніх закладів громади: Бахмацького ліцею № 1, Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 5, Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2, Григорівського, Курінського, Пісківського та Стрільницького ЗЗСО, які продемонстрували дійсно видовищну гру.  Тут панував справжній дух запеклої боротьби і жаги до перемоги.

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином: перше місце виборола команда Григорівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (тренер - Олександр Терещенко), друге – Бахмацький ліцей № 1 (тренер - Юрій Соломський), третє – Курінський ЗЗСО І-ІІІ ст. (тренери - Віктор Сипливий та Валерій Білодід). Призери нагороджені кубками та медалями.

Далі на команду, яка посіла перше місце, чекає районний етап. Щирі вітання команді-переможниці та дякуємо всім учасникам, адже «Пліч-о-пліч» – це про спорт, здоров’я, перемогу та єдність, коли кожен важливий і особливий.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень