A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Розпочався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 21.02.2024 10:24
Кількість переглядів: 15

      Цього року до організаційного комітету ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту МАН надійшло 145 дослідницьких проєктів конкурсантів із закладів освіти 30 територіальних громад області, міст Прилук і Чернігова та з 5 закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування. Першими презентували науковий апарат досліджень на постерному захисті конкурсанти наукових секцій «Загальна біологія», «Ботаніка» та «Зоологія».Також відбулися постерні захисти у наукових секціях «Педагогіка», "Психологія", «Органічна хімія та біохімія», «Загальна та неорганічна хімія», відділеннях «Інженерії та матеріалознавства» і «Фізика та астрономія».

Іценко Варвара, учениця 10 класу Бахмацького ліцею №1, переможниця  І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2023-2024 н.р., 17 лютого 2024 року взяла участь у постерному захисті науково-дослідницької роботим «Уплив стресу на ментальне здоров’я учнів Бахмацького ліцею № 1 в умовах війни» (науковий керівник Сохранич Г.Б.) у відділенні філософії та суспільствознавства, секція «Психологія». На розгляд журі даних секцій представлено дослідницькі проєкти за різноманітними поведінковими та біологічними аспектами. 22 лютого планується ІІ етап конкурсу – наукова конференція.

Бажаємо учасникам нових звершень та досягнень у подальших дослідженнях, наснаги та натхнення, креативності та жаги до пізнання!

                                                                                          За матеріалами сайту ОБЛУОН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень