A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Про участь в акції “Літо з “Вивчаю – не чекаю”

Дата: 30.05.2024 09:38
Кількість переглядів: 17

Фото без описуВідповідно до Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та Міжнародної неурядової організації Stichting War Child від 21 травня до 07 червня 2024 року проводиться акція “Літо з “Вивчаю – не чекаю”.
“Вивчаю – не чекаю” – це безкоштовний застосунок, що пропонує дітям 6 – 11 років цікаву гру з математики та читання. Для того, щоб взяти участь в акції “Літо з “Вивчаю – не чекаю” та отримати призи, необхідно:
1. завантажити застосунок https://primary.org.ua/ ;

2. підключитися через Google Classroom (https://primary.org.ua/for-teachers/ );

3. поділитися інформацією про застосунок у батьківському чаті, через e-флаєр https://vse.ee/ckeu ;

4. запросити учнів та учениць увійти в застосунок за допомогою учнівських облікових записів Google Classroom;
5. після реєстрації учнів надіслати скріншот свого кабінету учителя на електронну адресу cwtlua.promo@warchild.net до 07 червня 2024 р.
Усі учасники акції отримають методичний посібник для вчителів, який містить готові уроки з математики та читання з робочими аркушами для учнів та учениць.
Також серед усіх учасників, які виконають умови акції, 10 червня 2024 року буде розіграно 10 квитків на подію для освітян “Вчителі майбутнього”, що відбудеться 20-21 червня у Львові, та 10 суперпризів, кожен з яких окрім квитка на фестиваль містить трансфер (компенсацію витрат на залізничні квитки, автобус таабо інший громадський транспорт дозі Львова) й проживання у готелі 19-21 червня.

Чекаємо активних, креативних та цілеспрямованих педагогів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень