A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

У МОН нагородили переможців ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Дата: 20.06.2024 09:54
Кількість переглядів: 16

Фото без опису19 червня 2024 року в Міністерстві освіти і науки України відбулося урочисте нагородження переможців ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Захід організовано спільно з Міжнародним благодійним фондом «Ліга українських меценатів», Інститутом української мови НАН України та за підтримки Міністерства оборони України. Найкращих знавців рідної мови привітали міністр освіти Оксен Лісовий, заступниця Керівника Офісу Президента України Олена Ковальська, меценат Володимир Загорій, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь та інші почесні гості.

Чернігівщину на цьому урочистому зібранні представляла юна бахмачанка – Анна Сидоренко, учениця 8 класу Бахмацького ліцею №1 Бахмацької міської ради, яка з перших шкільних років була неодноразовою переможницею міських та  обласних етапів Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і ось уже  другий рік поспіль перемагає у Всеукраїнському. Незмінною наставницею дівчинки є учителька української мови та літератури Бахмацького ліцею №1 Левченко Тетяна, яка плекає любов до рідного слова та розвиває її творчі здібності.

На святковій церемонії нагородження переможці та їх наставники отримали дипломи й подарункові набори книг від заступника міністра освіти і науки України Андрія Сташківа, директора Інституту української мови НАН України, голови журі конкурсу Павла Гриценка, виконавчої директорки Міжнародного благодійного фонду «Ліга українських меценатів» Світлани Короненко-Слабошпицької, почули слова вдячності за натхненну працю й утвердження престижу української мови в усіх сферах життя.

Вітаємо переможницю та бажаємо подальших творчих успіхів!!!

                                                                                         З використанням матеріалів сайту МОНУ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень