A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: нарада заступників директорів/директорів

Дата: 28.03.2018 08:40
Кількість переглядів: 29

27 березня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відбулася нарада  заступників директорів з навчально-виховної роботи, які відповідають за початкову ланку/ директорів закладів освіти  Бахмацького району та Батуринської ОТГ. На нараду були запрошені і вчителі початкових класів, які навчатимуть учнів 1-х класів за новим Державним стандартом початкової школи у 2018/2019 навчальному році. Тематика актуальна і була присвячена Новій Українській Школі (НУШ).

Нараду відкрила Лариса Журба, начальник відділу освіти, яка привітала учасників зібрання, торкнулася питань готовності закладів освіти району до роботи в умовах Нової Української Школи та фінансового забезпечення.

Участь у нараді прийняв Віктор Бурнос, завідувач відділом дошкільної та початкової освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.К.Ушинського. Він цікаво та змістовно проаналізував окремі питання Нової Української Школи:

-новий Державний стандарт початкової школи;

-ключові зміни до навчання та змісту освіти;

-ключові компетентності учнів початкової школи та наскрізні вміння;

-формування освітнього середовища;

-умотивований учитель.

Приємним моментом наради було вручення сертифікату ЧОІППО учителю- тренеру НУШ Ірині Сторубльовій.

По завершенню зібрання Ірина Оніщенко, директор закладу освіти, провела екскурсію по школі. Віктор Бурнос, Станіслав Воробей, завідувач райметодкабінетом, Людмила Іванько, методист, ознайомилися з технічним обладнанням та методичним забезпеченням класних кімнат початкової ланки Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5. Колектив початківців прагне створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень