A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 25.01.2018 10:18
Кількість переглядів: 27

25 січня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела голова райдержадміністрації Тетяна Неділько.

На засіданні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, головний лікар КЗ «Бахмацький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» обговорили питання про можливість влаштування дитини до Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів Чернігівської обласної ради.

Згідно з витягом з протоколу засідання Чернігівської обласної психолого-медико-педагогічної комісії дитина потребує навчання за програмою спеціальних загальноосвітніх закладів. Вона проживає у багатодітній сім’ї, де батьки не можуть забезпечити належні умови утримання, навчання і виховання дитини. Тому комісією було вирішено рекомендувати влаштувати дитину до вищезазначеного закладу.

- Кожна дитини має право на соціальну підтримку та захист з боку держави, тому діяльність комісії спрямована на координацію зусиль з метою реалізаціїї державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності, - наголосила в заключному слові очільниця району.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень