A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Наші туристи - переможці!

Дата: 01.10.2019 10:53
Кількість переглядів: 35

26-28 вересня на території табору «Юний турист» поблизу с. Количівка відбувся обласний зліт-змагання зі спортивного туризму серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини та організаторів туристсько-спортивного і військово-патріотичного блоків гри «Сокіл» («Джура»), у якому взяло участь 7 команд із різних регіонів Чернігівщини.

Бахмацький район  представляла команда «Фортуна» у складі керівника туристичних гуртків Бахмацького БДтаЮТ Заїки Олександра, учителя фізичної культури та інформатики Митченківського НВК Рибця Олександра, учителя української мови і літератури та керівника туристичного клубу «Промінь» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Левченко Тетяни, учителів трудового навчання Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Семенчук Ольги й Смаглюка Олександра. Представником команди був тренер Бамацької ДЮСШ Волошин Антон, а суддею – учитель фізичної культури Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика Кисіль Володимир.

27 вересня, у Всесвітній день туризму, програма  виявилася доволі насиченою: зранку - змагання зв'язок, де бахмачани посіли ІІІ місце; далі велоконкурс, у якому Олександри Заїка й Рибець доклали максимум зусиль і в комплексі (фігурне водіння й тріал) посіли ІІ місце; після обіду - командна «Смуга перешкод», де «Фортуна» показала 2-ий результат, не зробивши жодного штрафу; і нарешті ввечері - конкурс «Спецзавдання» – і знову ІІІ місце. У результаті – І загальнокомандне місце!

Це вперше бахмацькі туристи-вчителі стали переможцями таких змагань. І хоча було доволі важко, бо конкурувати довелося з набагато молодшими учасниками, але спортивний запал, жага перемоги, захоплення туризмом і командний дух зробили свою справу: заповітні медалі виблискували на  грудях педагогів.

Крім спортивної програми, було проведено ще й кілька конкурсів, де бахмачани теж не пасли задніх. У конкурсі «Туристський побут» традиційно посіли першу сходинку завдяки старанням і кулінарним здібностям представника Батуринської ОТГ Кисіля Володимира. У конкурсі «Козацькі забави» – теж І місце, тут уже відзначився Заїка Олександр, який і колоду кинув далеко, і в ціль улучив із рушниці, і списа вправно метнув. У фотоконкурсі на національно-патріотичну тематику знову перші.

Додому повернулися втомлені, але щасливі, із кубком, грамотами, медалями, із незабутніми враженнями, гарячими серцями та приємними спогадами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень