A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів району

Дата: 30.10.2017 11:16
Кількість переглядів: 33

 27 жовтня 2017 року  на базі Бахмацького ДНЗ №1 «Рукавичка» відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів району. У ході засідання висвітлювались теми щодо нагальних питань дошкілля району.

У нараді брав участь провідний інспектор Бахмацького РВ УДСНС, капітан служби цивільного захисту Мусієнко О.М., який проаналізував причини і результати  нещасних випадків, які трапилися останнім часом у закладах освіти України; опрацював разом з керівниками закладів наказ Міністерства освіти і науки України від 15.08.2016 № 974 «Про затвердження Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України»; провів брифінг із завідувачами ДНЗ щодо охорони праці та пожежної безпеки у закладах освіти.

Завідувач Бахмацького ДНЗ №1 «Рукавичка» Євтушенко Л.П. поділилася своїм досвідом роботи у сфері охорони праці та безпеки життєдіяльності: провела практичний показ необхідної документації, яку веде керівник дошкільного закладу, організувала проведення тестових завдань керівникам ДНЗ району для перевірки знань з охорони праці та пожежної безпеки.

Методист РМК Божок Л.В. ознайомила завідувачів ДНЗ району з методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України від 11.10.2017р. № 1/9-546 «Щодо організації взаємодії закладів освіти з батьками вихованців», проаналізувала хід проведення 1-го етапу Всеукраїнського огляду – конкурсу на кращий стан фізичного виховання в дошкільних навчальних закладах  району та підбила підсумки проведеної наради, окресливши намічені завдання на подальший начальний рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень