A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства.»

Дата: 16.12.2019 11:20
Кількість переглядів: 30

У закладах загальної середньої освіти району з 25 листопада по 10 грудня 2019 року проведено щорічну Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства».

Мета акції -  привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї  та суспільстві. Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

У рамках акції у освітніх закладах відбулися: години спілкування: «Ні – насильству над дітьми!», «Ресурси «потенційного «Я»: засоби внутрішньої та зовнішньої незалежності», круглі столи:  «На грані домінанти: будуємо безпечний дім для дитини»,  «Початкова школа – простір без насильства», просвітницько-профілактичні ігри «Стоп насильству», «Виховання без ляпасу»,  анкетування дітей: «Батьки та діти», бесіди: «Моя родина - це місце, де мене розуміють», «Ні – інформаційному насиллю!», «Рух проти ненависті», «Виховання толерантної особистості», конкурси плакатів та малюнків  «Дитинство без жорстокості та насилля»  тощо.

Безумовно, подолання такого негативного явища як насильство в родині, суспільстві можливе лише за умови об'єднання зусиль сімї і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина.

Кожен з нас має сказати «Ні! насиллю у  родині і в суспільстві»!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень