A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ІІ етап ХІ Міжнародного мовно-літературний конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проведено

Дата: 16.01.2021 11:26
Кількість переглядів: 26

Одинадцятий рік поспіль  Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка збирає шанувальників  творчої спадщини Великого Кобзаря з метою  виявлення та розвитку творчо обдарованої молоді, ,виховання  у  дітей та юнацтва поваги  до  мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Відповідно до листів Міністерства освіти і науки України, Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського «Про проведення міжнародного конкурсу» у жовтні був проведений І (шкільний) етап конкурсу, участь у якому взяли 960 здобувачів освіти 5-11 класів із 24 закладів загальної середньої освіти району.

У зв’язку із встановленням карантину та запровадженням посилених протиепідемічних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2, проведення ІІ етапу конкурсу було відтерміноване й відбулося 15 січня 2021 року в дистанційному форматі та виключно на добровільній основі.

29 учнів 5-11 класів із Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №2, №4, №5, гімназії, Григорівської, Тиницької ЗОШ та Курінського НВК  долучилися до ІІ етапу  конкурсу, виклавши на папері свої філософські роздуми про невмируще Шевченкове слово, продемонструвавши знання життя й творчості видатного поета, творче мислення й мовну грамотність. 

Результати конкурсу серед поціновувачів творчості Кобзаря буде оголошено згодом, після роботи журі, а переможці матимуть можливість представити Бахмацьку міську територіальну громаду в обласному етапі, який відбудеться 12 лютого 2021 році в дистанційному форматі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень