A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

«Початкова школа – 2017»: новини зі шкіл: Пісківська ЗОШ І-ІІІ ст.»

Дата: 20.10.2017 15:51
Кількість переглядів: 32

   У Пісківській ЗОШ Ι – ΙΙΙ ст. стало вже доброю традицією щорічно проводити тематичні тижні. Цьогоріч учні початкової школи та вчителі початкових класів організували тематичний тиждень «Початкова школа – 2017», який проходив з 17 по 20 жовтня. У цей період класи початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано  працювали вчителі, учні та батьки.  Девіз тижня: «Як краплин у Дніпрі, як зірок угорі, як листя на гіллі – стільки книг  на землі!».

   Протягом  тижня школярі подорожували за такими напрямками :

  • вівторок – «Книжкова лікарня «Айболить»;
  • середа – «Моя родина і я – читацька сім’я»;
  • четвер – «Дружба з книжкою – це свято»;
  • п’ятниця – «Хто багато читає, той багато знає».

         Розпочався тиждень організаційною лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отримання завдань та активну участь у всіх запланованих заходах.

   Учні початкової школи прийняли активну участь у конкурсі малюнків «Герої улюблених книжок». Надовго запам’ятається дітворі конкурсна програма «У народної казки» підготовлена вчителем початкових класів Тамарою Яременко, в якій діти розширювали знання про казку, удосконалювали вміння працювати в групах.

   Дуже цікавими та пізнавальними були відкриті уроки для батьків, проведені вчителями  Іриною Скрипак та Валентиною Кичкою.

   Учні початкової школи мали змогу відвідати шкільну, сільську бібліотеки  та  Бахмацьку районну бібліотеку для дітей.

  Учитель Ольга Матісько разом зі своїми першокласниками підготували рольову гру «Рукавичка».

   Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела книжкового світу! Бо «читання – це віконце через яке діти бачать, пізнають світ і самих себе» (Сухомлинський В.О.).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень